Profiel

De ICT Uitgever helpt met haar jarenlange ICT ervaring in de educatieve uitgeefsector (educatieve) uitgeverijen met implementaties van complexe e-learning en multimedia projecten. Als Prince2 gecertificeerd projectmanager, gecertificeerd Scrum master, consultant, functioneel ontwerper, interaction designer, sparringpartner, trainer en adviseur helpt de ICT Uitgever uw conceptuele ideeën om te zetten naar concreet werkende producten.

De ICT Uitgever, het bedrijf van ing. Ed de Tollenaer (1967), is sinds eind jaren tachtig actief in de ICT markt en heeft in deze periode bewezen een betrouwbare, flexibele, innovatieve en klantgerichte dienstverlener te zijn. De ICT Uitgever heeft hoogwaardige expertise op zowel projectmanagement, functioneel ontwerp, systeem ontwikkel als multimedia en ontwerpgebied in huis en heeft een netwerk van zelfstandige specialisten waarmee samen projecten succesvol uitgevoerd worden..

Kwaliteit, flexibiliteit, gebruikersvriendelijkheid, creativiteit en meedenken staan voorop. Bent u geïnteresseerd in de diensten van de ICT Uitgever, neem dan vrijblijvend contact op.

Comments are closed.