Over de ICT Uitgever

Als PRINCE2 gecertificeerd projectmanagergecertificeerd SCRUM master, senior consultantfunctioneel ontwerper, interaction designer, sparringpartner en trainer help ik u uw conceptuele ideeën op efficiënte wijze om te zetten naar concreet werkende producten.

Ik geloof er in dat projectmanagement met inhoudelijke kennis grote meerwaarde heeft voor de voortgang van projecten. Ik stuur daarom niet alleen op het proces, maar bevind mij vaak midden in het project als meewerkend voorman waarbij oog voor het team en focus op resultaat binnen budget gewaarborgd blijven.

Door mijn laagdrempelige benaderbaarheidcreativiteit en grote kennis van het ontwikkelen van webapplicaties enerzijds ben ik een prima sparring- en gesprekspartner voor u bij het uitwerken van een applicatie concept. Anderzijds ben ik voor uw ICT leveranciers een goede gesprekspartner door mijn brede ICT kennis in combinatie met de vaardigheid om wensen vanuit de business om te zetten in concrete opdrachten naar uw ICT leveranciers in een taal die zij begrijpen.

Sleutelwoorden:
Doelgericht, ondernemend, initiatiefrijk, buiten kaders kunnen denken, creatief, leergierig, vriendelijk, sociaal, open minded, direct, eerlijk en no nonsense.

Specialties:
Ontwikkeling van concepten, Projectmanagement, Scrum, Prince2, Functioneel Ontwerp, ICT Consultancy, ICT Uitgeven, ICT applicatieontwikkeling, Training, Internet applicaties, Multimedia.

De ICT Uitgever, het bedrijf van ing. Ed de Tollenaer (1967), is sinds eind jaren tachtig actief in de ICT markt en heeft in deze periode bewezen een betrouwbare, flexibele, innovatieve en klantgerichte dienstverlener te zijn. De ICT Uitgever heeft hoogwaardige expertise op zowel projectmanagement, functioneel ontwerp, systeem ontwikkel als multimedia en ontwerpgebied in huis en heeft een netwerk van zelfstandige specialisten waarmee samen projecten succesvol uitgevoerd worden..

Kwaliteit, flexibiliteit, gebruikersvriendelijkheid, creativiteit en meedenken staan voorop. Bent u geïnteresseerd in de diensten van de ICT Uitgever, neem dan vrijblijvend contact op.

Comments are closed.